Modern business English in e-commerce = Moderní obchodní angličtina na internetu - Kaftan, Miroslav (Leda, 2005)
Učebnice anglické terminologie používané při elektronickém obchodování. Doplněk k výuce na středních a vyšších odborných školách a pro zájemce z praxe.
Keywords: elektronický obchod; angličtina; oborová terminologie; electronic commerce; English language; terminology (professional); učebnice; textbooks