Metoda Balanced Scorecard v souvislostech : implementace a úspěšná realizace v řízení podniku - Vysušil, Jiří, 1927-2002 (Profess Consulting, 2004)
Příručka shrnuje základní informace o metodě Balanced Scorecard, která přináší vyvážené a ucelené informace o hospodářských výsledcích podniku.
Keywords: Balanced Scorecard; podnikový management; industrial management; příručky; handbooks, manuals, etc.