Marketingové plánování : praktická příručka manažera - Cooper, John, 1946-; Lane, Peter (Grada, 1999)
Příručka shrnuje základní poznatky o marketingovém plánování.
Přeloženo z angličtiny
Terminologický slovníček
Keywords: strategický marketing; strategic marketing; příručky; handbooks, manuals, etc