Marketing v otázkách a odpovědích - Kotler, Philip, 1931- (CP Books, 2005)
Kniha amerického profesora na Kellogg School of Management, Northwestern University seznamuje čtenáře formou otázek a odpovědí s hlavními marketingovými pojmy (segmentace, zacílení, umístění a diferenciace), s marketingovým nástrojem, známým jako 4P - produkt, cena (price), místo (place), a propagace (promotion). Kniha dále hovoří o marketingovém plánování, organizaci a kontrole. Následuje výčet oblastí, v nichž se dá marketing využívat, včetně tzv. marketingu se sociální zodpovědností. - Předmětový rejstřík.
Přeloženo z angličtiny
Obsahuje rejstřík
Keywords: marketing; příručky; handbooks, manuals, etc.