Mánesovy ilustrace : Národní písně : Rukopis královédvorský - Matějček, Antonín, 1889-1950 (Orbis, 1952)
Obrazový materiál a úvod. uměl. hist. studie vztahující se k podstatné části uměl. tvorby našeho velkého klasika 2. pol. 19. stol. Obs. v jednom svazku původní 1. a 3. sv. "Díla Josefa Mánesa" (Národní písně, sv. 1. 2. doplň. vyd. 1928. Rukopis královédvorský, sv. 3. 1927). Text i obrazový materiál je shodný s původ. vyd. Doslov oznámený na rubu titul. textu není v publ. zařazen
10750 výt
Barev. il
Odkazy na lit
Pozn
Keywords: Rukopis Královédvorský; ilustrace; kresby; rukopisy