Manažerské techniky - Šuleř, Oldřich, 1957- (Rubico, 1995)
Učebnice seznamuje s úspěšnými manažerskými technikami a základními postupy managementu.
Dotisk r. 2003
Keywords: management; příručky; handbooks, manuals, etc