Manažerské kompetence v Evropské unii - Dytrt, Zdeněk, 1930- (C. H. Beck pro praxi, 2004)
Příručka shrnuje základní informace o požadavcích kladených na práci manažerů z hlediska vstupu České republiky do Evropské unie.