Lidské zdroje : výkladový slovník : výchova, vzdělávání, péče, řízení - Palán, Zdeněk, 1936-2019 (Academia, 2002)
Výkladový slovník hesel z oblasti řízení lidských zdrojů.
Keywords: personální management; lidský kapitál; výchova a vzdělávání; personnel management; human capital; education; výkladové slovníky; terminologické slovníky; explanatory dictionaries; terminological dictionaries