Lidová stavební kultura v československých Karpatech a přilehlých územích - Frolec, Václav, 1934-1992 (Blok, 1981)
Příspěvky z mezilidového stavitelství a bydlení z etnografických, archeologických, historických a jazykovědných hledisek. Studie jsou doplněny četnými dokumentárními fotografiemí, plánky, nákresy aj
Frontispis
Odkazy na lit
Pozn
Přehledy lit
Rus., angl. a něm. souhrny
Keywords: Architektura; lidová architektura; stavby; sborníky