Leadership - Birch, Paul (CP Books, 2005)
Ve srovnání s manažerem je vůdce zaměřen více na lidi a jejich potenciál. Vůdcovství dává smysl pracovním životům druhých. K prohloubení těchto dovedností má sloužit soubor dlouhodobějších cvičení pro rozvoj motivace, stanovování cílů či zlepšení organizačních systémů včetně porad.
Přeloženo z angličtiny
Obálkový podnázev: využijte svůj potenciál naplno - výběr osvědčených technik a postupů - 70 cvičení
Keywords: řídící práce; vůdcovství; leadership; příručky; praktická cvičení; handbooks, manuals, etc.; problems, exercises, etc.