Křesťanská sociální etika : úvod a principy - Anzenbacher, Arno, 1940- (Centrum pro studium demokracie a kultury (CDK), 2004)
Systematický přehled sociální etiky z hlediska křesťanské filozofie a morální teologie.
Keywords: 19.-21. století; morální teologie; křesťanská etika; sociální etika; sociální etika -- dějiny; křesťanská filozofie; sociální nauka církve -- 19.-21. století; učení katolické církve -- 19.-21. století; social ethics -- history; Christian philosophy; Catholic doctrine -- 19th-21st centuries; moral theology; Christian ethics; social ethics; učebnice; textbooks