Kreativita - Clegg, Brian, 1955-; Birch, Paul (CP Books, 2005)
Jednoduché techniky jsou v knize rozděleny do dvou sekcí - na otázky a odpovědi. Základem je přesná formulace problému a jeho kreativní řešení. Příručku lze použít i jako okamžitý zdroj při hledání nových inspirativních nápadů.
Přeloženo z angličtiny
Obálkový podnázev: změňte způsob své práce - výběr osvědčených technik a postupů - 70 cvičení
Keywords: kreativita; hry; creative ability; games; příručky; handbooks, manuals, etc.