Kreativita - Clegg, Brian, 1955-; Birch, Paul (V kostce (CP Books), 2005)
Jednoduché techniky jsou v knize rozděleny do dvou sekcí - na otázky a odpovědi. Základem je přesná formulace problému a jeho kreativní řešení. Příručku lze použít i jako okamžitý zdroj při hledání nových inspirativních nápadů.