|
|
|
|
LEADER |
01119nam a22003017a 4500 |
001 |
23819 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20190825234550.0 |
008 |
050711s1986 xr |||||r|||||||||||cze|d |
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|c ZLD002
|
072 |
|
7 |
|a 664
|x Potravinářský průmysl
|2 Konspekt
|9 19
|
080 |
|
|
|a 637.5
|2 v
|
080 |
|
|
|a 663.5
|2 v
|
080 |
|
|
|a 664.5
|2 v
|
080 |
|
|
|a 664.6/.7
|2 v
|
080 |
|
|
|a 664.8
|2 v
|
100 |
1 |
|
|a Chýleová, Lydie
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Koření a jeho použití v potravinářském průmyslu /
|c vypracovala L. Chýleová
|
260 |
|
|
|a Praha :
|b Výzkumný ústav potravinářského průmyslu, Středisko technických informací potravinářského průmyslu,
|c 1986
|
300 |
|
|
|a 44 s.
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii
|
650 |
0 |
7 |
|a koření
|7 ph115004
|2 czenas
|
650 |
0 |
4 |
|a Potravinářský průmysl
|
655 |
|
7 |
|a studie
|7 fd133597
|2 czenas
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|d 27
|
999 |
|
|
|c 23819
|d 23819
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 664CHÝLEOVÁL
|7 0
|8 BOOK
|9 44323
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 030
|d 2006-07-29
|l 27
|o 664/CHÝLEOVÁ,L.
|p 420010085832
|r 2019-08-25
|v 110.00
|w 2019-08-25
|x N:převod - VVŠPV Vyškov
|x 20100831
|y 05
|