Koření a jeho použití v potravinářském průmyslu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Chýleová, Lydie (Author)
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : Výzkumný ústav potravinářského průmyslu, Středisko technických informací potravinářského průmyslu, 1986
Subjects:
Physical Description: 44 s.

Cover

LEADER 01119nam a22003017a 4500
001 23819
003 CZ ZlUTB
005 20190825234550.0
008 050711s1986 xr |||||r|||||||||||cze|d
040 |a ZLD002  |b cze  |c ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 637.5  |2 v 
080 |a 663.5  |2 v 
080 |a 664.5  |2 v 
080 |a 664.6/.7  |2 v 
080 |a 664.8  |2 v 
100 1 |a Chýleová, Lydie  |4 aut 
245 1 0 |a Koření a jeho použití v potravinářském průmyslu /  |c vypracovala L. Chýleová 
260 |a Praha :  |b Výzkumný ústav potravinářského průmyslu, Středisko technických informací potravinářského průmyslu,  |c 1986 
300 |a 44 s. 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a koření  |7 ph115004  |2 czenas 
650 0 4 |a Potravinářský průmysl 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK  |d 27 
999 |c 23819  |d 23819 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 664CHÝLEOVÁL  |7 0  |8 BOOK  |9 44323  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 030  |d 2006-07-29  |l 27  |o 664/CHÝLEOVÁ,L.  |p 420010085832  |r 2019-08-25  |v 110.00  |w 2019-08-25  |x N:převod - VVŠPV Vyškov  |x 20100831  |y 05