Kniha otázek : kniha, která zpříjemní čekání - Bakalář, Petr, 1970- (Portál, 2001)
500 otázek ze života na různá témata. Kniha může být námětem ke hrám či inspirací při konverzaci s druhými lidmi.
Keywords: sebepoznání; osobnost; self-consciousness; personality; populárně-naučné publikace; popular works