Kapitálová přiměřenost ve financích a solventnost v pojišťovnictví - Cipra, Tomáš, 1952- (Ekopress, 2002)
Příručka systematicky shrnuje základní informace o bezpečnosti finančního i pojišťovacího systému a ochrany jeho uživatelů.
Keywords: finanční rizika; finance; pojišťovnictví; financial risks; insurance; finanční rezervy; studie; studies