Kaizen : metoda, jak zavést úspornější a flexibilnější výrobu v podniku - Imai, Masaaki, 1930- (Computer Press, 2004)
Příručka přibližuje základní principy nového japonského manažerského postupu KAIZEN.
Obsahuje rejstřík
Přeloženo z angličtiny
Keywords: podnikový management; kaizen; management změny; výrobní management; management jakosti; výrobní management -- Japonsko; industrial management; management of change; production management; quality control; production management -- Japan; příručky; handbooks, manuals, etc