Jiří Wolker - Vlašín, Štěpán, 1923-2012 (Melantrich, 1980)
Monografická studie, která je doplněna ukázkami z díla J. Wolkera a obraz. příl.
Keywords: Wolker, Jiří, -- 1900-1924; 20. století; 1900-1924; čeští básníci -- 20. století; literárněvědné rozbory; Czech poets -- 20th century; literary criticism and history; monografie; monographs