Jiří David : obrazy, objekty, instalace, fotografie 1984-2004 - Volf, Petr, 1965- (BB art, 2005)
Monografie představuje J. Davida jako vizuálního umělce, který se věnuje malbě, instalacím ve veřejném prostoru, konceptuální fotografii a objektům.
Životopisná data, přehled výstav a zastoupení ve sbírkách
Keywords: David, Jiří, -- 1956-; 20.-21. století; české malířství -- 20.-21. století; moderní malířství -- Česko; instalace (umění) -- Česko; objekty (umění) -- Česko; fotografie -- Česko -- 20.-21. století; Czech painting -- 20th-21st centuries; modern painting -- Czechia; installations (art) -- Czechia; objects (art) -- Czechia; photography -- Czechia -- 20th-21st centuries; obrazové publikace; pictorial works