Jan Saudek : fotograf český - Saudek, Jan, 1935-; Mrázková, Daniela, 1942-; Mrázková, Daniela, 1942- (Slovart, 2005)
Monografie mapuje padesátiletou fotografickou tvorbu, ale i soukromý život Jana Saudka.
Životopisná data, přehled výstav a zastoupení ve sbírkách
Keywords: Saudek, Jan, -- 1935-; fotografické publikace; photographical works; 20.-21. století; umělecká fotografie -- Česko -- 20.-21. století; artistic photography -- Czechia -- 20th-21st centuries