Jan Saudek : fotograf český - Saudek, Jan, 1935-; Mrázková, Daniela, 1942-; Mrázková, Daniela, 1942- (Slovart, 2005)
Monografie mapuje padesátiletou fotografickou tvorbu, ale i soukromý život Jana Saudka.