Jak vzniká počasí - Kopáček, Jaroslav, 1930-; Bednář, Jan, 1946- (Karolinum, 2005)
Publikace představuje všeobecný úvod do popisu základních atmosférických dějů.
1. dotisk r. 2009
Keywords: počasí; meteorologie; weather; meteorology; učebnice; textbooks