Jak uzavírat obchodní smlouvy - Hajn, Petr, 1935-; Bejček, Josef, 1952- (Linde, 2003)
Populárně napsaná příručka pojednává o všem, co je třeba mít na zřeteli při uzavírání obchodních smluv i při vlastní obchodní činnosti.
Keywords: obchodní závazky; smluvní právo; obchodní jednání; vyjednávání; interpersonální komunikace; negotiation in business; interpersonal communication; commercial obligations; contracts; příručky; handbooks, manuals, etc.