Jádro : cesta do srdce hmoty - Mackintosh, Raymond (Academia, 2001)
Bohatě vypravená publikace mezinárodního týmu vědců o cestě lidského poznání do srdce hmoty.
Keywords: jaderná fyzika; nuclear physics; populárně-naučné publikace; popular works