Inovace v malém a středním podnikání - Jáč, Ivan, 1956-; Rydvalová, Petra, 1968-; Žižka, Miroslav, 1972- (Computer Press, 2005)
Publikace přibližuje aktuální trendy v oblasti inovací v malém a středním podnikání v České republice.
Keywords: malé a střední podnikání -- Česko; inovace -- Česko; inovační podnikání -- Česko; klastry (ekonomie) -- Česko; konkurenceschopnost -- Česko; small and medium-sized business -- Czechia; innovations -- Czechia; innovative business -- Czechia; industrial clusters -- Czechia; competitiveness -- Czechia; monografie; případové studie; monographs; case studies