Hra a hračka v životě dítěte - Mišurcová, Věra, 1926-; Fixl, Viktor, 1914-1986; Fišer, Jiří, 1927- (SPN, 1980)
Publikace přináší praktické rady a jejich teoretické zdůvodnění pro výchovu dítěte v rodině, zabývá se specifičností hry v jednotlivých věkových obdobích a uvádí konkrétní příklady her a hraček pro určitý věk. Srovnávádřívější hrya hračky se současností, seznamuje s hrami a hračkami v české lidové tradici, v různých kulturách apod
Přehl. lit
Keywords: děti; výchova; hračky; hry