How English works : a grammar practice book : with answers - Swan, Michael, 1936-; Walter, Catherine, 1946- (Oxford University Press, 1997)
V učebnici anglické gramatiky autor vysvětluje jednotlivé gramatické jevy na mnoha příkladech a pro správné osvojení učiva uvádí konvezační cvičení.
Obsahuje rejstřík
Keywords: angličtina; mluvnice; English language; grammar; učebnice; praktická cvičení; textbooks; problems, exercises, etc