Hospodářský slovník anglicko-český, česko-anglický (Lingea ; Fraus, 2001)
Elektronická verze nejrozsáhlejšího slovníku ve svém oboru vydaného knižně nakladatelstvím Fraus (Anglicko-český hospodářský slovník a Česko-anglický hospodářský slovník). Obsahuje aktuální a ověřenou terminologii z hospodářské praxe. Značný rozsah slovníku je umocněn vyhledávacími možnostmi software Lexicon (tvaroslovné hledání, hledání podle výslovnosti, fulltextové vyhledávání, automatické rozpoznání jazyka bez nutnosti přepínat mezi jazyky, možnost učit se a procvičovat slovíčka, jednoduchá spolupráce s jinými programy, snadné ovládání
Jazykový software copyright 1997-2001 Lingea
Název z disku
Slovníky copyright 2000 Nakladatelství Fraus
Keywords: anglicko-český; slovníky anglické; slovníky ekonomické; česko-anglický; CD-ROM; čeština; angličtina; ekonomie; dvojjazyčné překladové slovníky