Hodnocení pro excelenci : praktický návod pro úspěšné vypracování, provádění a přezkoumávání strategie sebehodnocení vaší organizace - Petrašová, Ivana (Česká společnost pro jakost, 2003)
Návod na úspěšné vypracování, provádění a přezkoumávání strategie sebehodnocení organizací, který vypracovala Evropská nadace pro management kvality (EFQM).
Názvové údaje z obálky
Nad názvem: Česká společnost pro jakost
Keywords: EFQM model; management jakosti; benchmarking; quality control; benchmarking (management); příručky; handbooks and manuals