Hodnocení pracovníků - Hroník, František, 1956- (Vedení lidí v praxi, 2006)
Kniha není kompilací zahraniční literatury, vychází především z autorových zkušeností v českém prostředí. V textu autor zároveň odkazuje na známé sociologické a personální studie a metody. Kromě teoretických informací o tom, co by hodnocení pracovníků mělo splňovat, je popsán proces implementace systému do firmy a pracovního kolektivu.