Hledání dokonalosti : poučení z nejlépe vedených amerických společností - Peters, Thomas J., 1942-; Waterman, Robert H. (Svoboda, 1993)
Shrnutí základních pracovních postupů a praktické činnosti manažerů úspěšných amerických firem.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: podnikový management -- Spojené státy americké; industrial management -- United States; populárně-naučné publikace; popular works