Hledání dokonalosti : poučení z nejlépe vedených amerických společností - Peters, Thomas J., 1942-; Waterman, Robert H. (Svoboda, 1993)
Shrnutí základních pracovních postupů a praktické činnosti manažerů úspěšných amerických firem.