Francouzština běžná a hospodářská. 2 - Hendrich, Josef, 1920-2012; Kulík, Oldřich; Tláskal, Jaromír, 1921- (SPN, 1982)
Systematicky podány gramatické, lexikální i frazeologické výklady k jednotlivým lekcím předcházející textové části
Obsahuje věcný rejstřík, čes.-franc. slovník, zdvořilostní fráze, notový zápis písní, přehled nepravidelných sloves a klíč ke cvičením
Keywords: francouzština; konverzace; obchodní francouzština; francouzské písně; učebnice vysokých škol