Francouzština běžná a hospodářská. 2 - Hendrich, Josef, 1920-2012; Kulík, Oldřich; Tláskal, Jaromír, 1921- (SPN, 1982)
Systematicky podány gramatické, lexikální i frazeologické výklady k jednotlivým lekcím předcházející textové části