Foucault's pendulum - Eco, Umberto, 1932-2016 (Vintage, 2001)
Beletrie v angličtině. Román. Poutavý příběh, v němž jsou odkrývána tajemství záhadných sekt a okultních společností
Keywords: anglická literatura; beletrie