Fixní a snímatelná protetika - Dostálová, Taťjana, 1955- (Grada, 2004)
Učebnice pro zubní lékaře a laboranty seznamuje se základními pracovními materiály a postupy ve fixní a snímatelné protetice.
Na obálce též logo Avicenum
Keywords: snímatelné zubní náhrady; fixní zubní náhrady; fixed dentures; removable dentures; učebnice; textbooks