Firma 21. století : (předstihněme nejlepší!!!) - Souček, Zdeněk, 1932- (Professional Publishing, 2005)
Příručka shrnuje základní poznatky o úspěšné manažerské činnosti z hlediska dosažení a udržení celosvětové konkurenceschopnosti firemních produktů.
Keywords: 21. století; podnikání -- 21. stol.; podnikový management -- 21. stol.; konkurenceschopnost; business -- 21st century; industrial management -- 21st century; competitiveness; monografie; monographs