Finanční a pojistné vzorce - Cipra, Tomáš, 1952- (Grada, 2006)
Monografie shrnuje základní informace o třech tisících vzorců z finanční a pojistné matematiky, které v rámci výpočtů používají odborníci i laici.
Pod názvem: RSJ Invest
Keywords: finanční matematika; pojistná matematika; matematické vzorce; business mathematics; actuarial mathematics; mathematical formulae; příručky; handbooks, manuals, etc