Finanční a pojistné vzorce - Cipra, Tomáš, 1952- (Finance (Grada), 2006)
Monografie shrnuje základní informace o třech tisících vzorců z finanční a pojistné matematiky, které v rámci výpočtů používají odborníci i laici.