Finanční a komoditní deriváty - Jílek, Josef, 1957- (Grada, 2002)
Shrnutí základních poznatků o teoretických i praktických otázkách problematiky finančních a komoditních derivátů.
Terminologický slovník
Dotisk r. 2004
Keywords: finanční termínové trhy; finanční deriváty; komoditní deriváty; finanční deriváty -- Česko; futures market; derivative securities; commodity derivatives; derivative securities -- Czechia; učebnice vysokých škol; příručky; handbooks, manuals, etc.; textbooks (higher)