F.A. Hayek a teorie spontánního řádu - Pavlík, Ján, 1956- (Professional Publishing, 2004)
Rozsáhlé filozofické pojednání se pokouší o syntézu Hayekova kulturního evolucionismu s nemetafyzickým smithovsko-hegelovským pojetím.
Keywords: Hayek, Friedrich A. von, -- 1899-1992; 20. století; ekonomické teorie -- Rakousko -- 20. století; ekonomie -- filozofické aspekty; filozofie vědy; economics (theory) -- Austria -- 20th century; economics -- philosophical aspects; philosophy of science; teorie spontánního řádu; studie; studies