catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Chémia a technológia trvanlivé...
Description
Chémia a technológia trvanlivého pečiva
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Dodok, Ladislav, 1935-
(Author)
Format:
Book
Language:
Slovak
Published:
Bratislava :
Alfa,
1988
Edition:
1. vyd.
Subjects:
pečivo
potravinářská technologie
Physical Description:
297 s. : il.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Bibliography:
Obsahuje bibliografii a rejstřík
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Cereální chemie a technologie III : technologie trvanlivého pečiva a snack výrobků
by: Příhoda, Josef, 1938-
Published: (1991)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Technologie pro 4. ročník střední průmyslové školy studijního oboru zpracování mouky
by: Müllerová, Monika, 1931-, et al.
Published: (1988)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Bakery products science and technology
Published: (2014)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Projekt optimalizace rozvozu pečiva firmy Svoboda a Březík - Pečivo, s.r.o.
by: Fajkoš, Lumír
Published: (2003)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Analýza vlivu balení pečiva na prodej firmy Pekárny a cukrárny Šumperk, a.s.
by: Macková, Eva
Published: (2003)
×
Loading...