Ekonomika územního rozvoje - Maier, Karel, 1951-; Čtyroký, Jiří (Grada, 2000)
Příručka shrnuje základní informace z oblasti ekonomických zákonitostí územního rozvoje.
Keywords: územní rozvoj -- ekonomické aspekty; regionální rozvoj -- ekonomické aspekty; územní plánování -- ekonomické aspekty; territorial development -- economic aspects; regional development -- economic aspects; spatial planning -- economic aspects; příručky; handbooks, manuals, etc