Efektivní inovace - Adair, John Eric, 1934- (Alfa Publishing, 2004)
Publikace shrnuje základní principy tvůrčího myšlení a inovace coby součásti obchodní strategie.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: management inovací; innovation management; příručky; handbooks, manuals, etc.