Dospělí si mohou stále hrát - Bakalář, Eduard, 1934-2010 (Alfa Publishing, 2004)
Příručka přináší psychohry pro dospělé, tematicky rozdělené do devíti kapitol. Hry, kvízy, témata k diskusi umožňují sebepoznání, rozvíjejí tvořivost, dávají prostor pro úvahy nad životními hodnotami. Často je zde propojeno sebepoznání s didaktickou a vzdělávací rovinou (např. vědomostní a obrázkový kvíz). Psychohry jsou určeny jak pro skupinové, tak i pro individuální aktivity. V případě skupinových her - zvláště jde-li o skupinové diskuse - je nezbytné odborné vedení. Tzv. solitéry, testy a kvízy realizovatelné individuálně, jsou navíc transformovány do interaktivní elektronické podoby na CD-ROMu, který je přiložen ke knize.
Keywords: psychologické hry; psychologie řízení; psychological games; psychology of management; příručky; handbooks, manuals, etc