Doporučení upravující základní ukazatele pro kategorizaci hostinských a ubytovacích zařízení

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Authors: Asociace cestovních kanceláří ČR, Asociace českých soukromých cestovních kanceláří, Národní federace hotelů a restaurací ČR, Sdružení podnikatelů v pohostinství a cestovním ruchu, Česko. Ministerstvo hospodářství, Česká centrála cestovního ruchu, Český statistický úřad
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : Ministerstvo hospodářství ČR, 1994
Subjects:
Physical Description: 35 s. ; 21 cm

Cover

LEADER 01480cam a22003737a 4500
001 22323
003 CZ ZlUTB
005 20190825234307.0
008 051101s1994 xr |||||r|||||||||||cze|d
040 |a ABA001  |b cze  |c ABA001  |d ZLD002 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 640  |2 v 
080 |a 641  |2 v 
245 0 0 |a Doporučení upravující základní ukazatele pro kategorizaci hostinských a ubytovacích zařízení 
260 |a Praha :  |b Ministerstvo hospodářství ČR,  |c 1994 
300 |a 35 s. ;  |c 21 cm 
500 |a 1000 výt 
650 0 4 |a CESTOVNÍ RUCH 
650 0 7 |a hotely  |7 ph120833  |2 czenas 
650 0 7 |a klasifikace  |7 ph137617  |2 czenas 
650 0 7 |a pohostinství  |7 ph115776  |2 czenas 
650 0 4 |a ubytování 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
710 2 |a Asociace cestovních kanceláří ČR 
710 2 |a Asociace českých soukromých cestovních kanceláří 
710 2 |a Národní federace hotelů a restaurací ČR 
710 2 |a Sdružení podnikatelů v pohostinství a cestovním ruchu 
710 2 |a Česko. Ministerstvo hospodářství 
710 2 |a Česká centrála cestovního ruchu 
710 2 |a Český statistický úřad 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK  |d 3 
999 |c 22323  |d 22323 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 641DOPORUČENÍ  |7 0  |8 BOOK  |9 39846  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 030  |d 2006-07-29  |l 3  |o 641/DOPORUČENÍ  |p 420010085629  |r 2019-08-25  |v 50.00  |w 2019-08-25  |x N:převod - VVŠPV Vyškov  |x 20100831  |y 05