Dějiny filosofie. II., - Rádl, Emanuel, 1873-1942 (Votobia, 1999)
Druhý díl práce významného českého filozofa se zabývá filozofickým myšlením novověku.
Keywords: dějiny filozofie; novověká filozofie; history of philosophy; modern philosophy; příručky; handbooks, manuals, etc