Daňově uznatelné výdaje v otázkách a odpovědích - Sedláková, Eva, 1949- (ASPI, 2005)
Příručka věnující se tématice výdajů, které mohou podnikatelé a firmy zahrnout podle zákona o daních do daňově uznatelných nákladů.
Keywords: daňové odpisy -- Česko; daňové výdaje -- Česko; tax deductions -- Czechia; tax expenditures -- Czechia; právní předpisy; příručky; legal regulations; handbooks, manuals, etc