Daňově uznatelné výdaje v otázkách a odpovědích - Sedláková, Eva, 1949- (Otázky & odpovědi z praxe, 2005)
Příručka věnující se tématice výdajů, které mohou podnikatelé a firmy zahrnout podle zákona o daních do daňově uznatelných nákladů.