Daňová teorie a politika - Kubátová, Květa, 1952- (ASPI, 2003)
Příručka systematicky shrnuje základní informace o problematice daňové teorie a politiky.
Keywords: daně; daňové teorie; daňová politika; daňové systémy; taxation; tax policy; tax theory; tax systems; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)